Netflix annoncerer dansk film med Christopher i hovedrollen – inspireret af ‘A Star Is Born’

Netflix annoncerer dansk film med Christopher i hovedrollen – inspireret af ‘A Star Is Born’
Christopher i 'A Beautiful Life'. (Foto: Martin Dam Kristensen)

Det er efterhånden halvandet års tid siden, at vi kunne fortælle, at instruktøren Mehdi Avaz arbejdede på et ‘A Star Is Born’-inspireret projekt med en af landets største popstjerner, Christopher, i hovedrollen.

Nu er der nyt om filmen: Den udkommer i 2023 – på Netflix.

Filmen hedder ‘A Beautiful Life’, og Christopher spiller fiskeren Elliott, der har en ekstraordinær stemme og får sin store chance, da han bliver opdaget af den højprofilerede musikmanager Suzanne.

»Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lily. På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lily«, lyder beskrivelsen i en pressemeddelelse.

Christopher laver selv original musik til filmen og udtaler:

»Mehdi kom til mig med den her mulighed, og det har været en helt sindssyg rejse. At få lov til at være en del at processen fra start til slut har gjort det til et af de sjoveste kreative projekter, jeg nogensinde har været en del af. Det har været noget af det mest krævende og grænseoverskridende at spille skuespil for første gang, men samtidig en fantastisk og uforglemmelig oplevelse«. 

Christopher havde en lille rolle i Mehdi Avaz’ madfilm ‘Toscana’, der udkom på Netflix tidligere i år, hvor den blev en publikumssucces, men fik hård kritik af anmelderne.

Avaz’ slog igennem med nobudget-filmen ‘Mens vi lever’ og fulgte op med ‘Kollision’.

Det vides endnu ikke, præcis hvornår næste år ‘A Beautiful Life’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af