Soundvenue LIVE x Brorsons Kirke: Vær med, når Emma Sehested Høeg fejrer sit længe ventede debutalbum med intimkoncert

Soundvenue LIVE x Brorsons Kirke: Vær med, når Emma Sehested Høeg fejrer sit længe ventede debutalbum med intimkoncert
Emma Sehested Høeg. (Foto: PR)

Multitalentet Emma Sehested Høeg har i årevis flirtet med musikken, og nu er tiden endelig kommet til hendes debutalbum.

Den 11. oktober udgiver hun ‘I Know All the Words But I Can’t Say Goodbye’, og det fejrer vi med hende på udgivelsesdagen i samarbejde med Brorsons Kirke på Nørrebro, hvor hun sammen med pianisten Viktor Dahl spiller hele albummet akustisk, fra start til slut.

Albummet er Emma Sehested Høegs indtil videre største projekt som musiker, efter at hun ep-debuterede sidste år med ‘Dame Dearest (Pilot)’.

Ep’en var Høegs første udgivelse under eget navn. Tidligere har hun udgivet musik under kunstnernavnet Dame Dearest. Det var under det alias, at hun udgav sin første single tilbage i 2021.

Emma Sehested Høeg. (Foto: Amanda Bødker)

Debutalbummet består af ti sange, der er skabt sammen med producerne Robin Hannibal, August Rosenbaum, Rasmus Juncker og Victor Dahl. Til Soundvenue LIVE kan du høre hele det nye album blive spillet i et akustisk setup. Der vil desuden være mulighed for at købe albummet på vinyl.

Soundvenue LIVE-koncerten, som er lavet i samarbejde med Brorsons Kirke, er gratis, og de 450 pladser i kirken fyldes efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig Facebook-eventet HER.

Soundvenue LIVE x Brorsons Kirke: Emma Sehested Høeg releasekoncert
Fredag den 11. oktober, kl. 20.00
Døre klokken 19.00
Brorsons Kirke, København
Entré: Gratis

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af