Se første trailer til ‘Avengers’-duos dystopiske Netflix-storfilm med Millie Bobby Brown og Chris Pratt

Se første trailer til ‘Avengers’-duos dystopiske Netflix-storfilm med Millie Bobby Brown og Chris Pratt
Millie Bobby Brown i 'The Electric State'. (Foto: Netflix)

Man skal ikke gå ned på budget, når Anthony og Joe Russo instruerer.

Brødreduoen bag det todelte Marvel-klimaks ‘Avengers: Infinity War’ og ‘Avengers: Endgame’ er vant til at spendere millioner på produktionstunge storfilm. Det var bestemt også tilfældet på deres seneste projekt, ‘The Gray Man’ – den dyreste Netflix-film hidtil.

Til foråret – nærmere bestemt 14. marts – er Russo-brødrene aktuelle med endnu et actionbrag på Netflix. At dømme efter første trailer, der (ifølge Deadline) lige er landet, er der heller ikke her blevet sparet på økonomien.

Sci-fi-filmen ‘The Electric State’ foregår i en dystopisk fremtidsverden, baseret på Simon Stålenhags graphic novel af samme navn. Her har førhen fredelige robotter gjort oprør mod menneskeheden, hvorfor civilisationer ligger i ruiner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fortællingen følger den forældreløse teenager Michelle, som forsøger at rejse gennem det ødelagte USA sammen med en robot, en smugler og hans makker for at finde sin forsvundne lillebror.

Millie Bobby Brown og Chris Pratt optræder i hovedrollerne over for blandt andre Ke Huy Quan (‘Everything Everywhere All at Once’), Giancarlo Esposito og Stanley Tucci. Sci-fi-universets robotter bliver desuden stemmelagt af folk som Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria og Colman Domingo.

Russo-brødrene er allerede i gang med deres næste store blockbuster-projekter. I sommers blev det nemlig annonceret, at de vender tilbage til Marvel-universet som instruktører på to kommende ‘Avengers’-film.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af