Video: Se stjernerne floppe og sejre til deres første auditions

Hvordan blev Seth Rogen, Aaron Paul, Scarlett Johansson og Robert De Niro til dem, de blev? De her voldsomt underholdende casting-videoer giver noget af svaret.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Seth Rogen taler om pot under audition til ’Freaks and Geeks’

Før komikeren var allemandseje som pothoved i de fleste af Judd Apatow og Evan Goldbergs komedier, var han også nødt til at gå til casting. Videoen oven for er Rogens allerførste audition – til Apatows 90’er-kultserie ’Freaks and Geeks’, hvor Rogens giver prøver på sin medfødte sarkasme.

Rogen fik rollen som den uimponerede Ken Miller, hvis ligeglade attitude formentlig skyldes et overforbrug af marihuana. Man kan vidst godt retfærdiggøre, at denne audition banede vejen for Rogens karriere.

Læs også: ‘The Interview’ fordømmes af Nordkorea

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chris Klein – ubestridt mester i pinlige auditions

»Lad os begynde, før jeg gør mig selv til grin«, smiler Chris Klein i begyndelsen af sin casting til filmatiseringen af musicalen ’Mamma Mia’. Men her er det for længst blevet tåkrummende, eftersom skuespilleren allerede har namedroppet en tidligere film og forsøgt at overbevise casteren om at hyre »englen« Mandy Moore.

Næste hændelse er umulig at forudse. Musikken går i gang, og Klein formår at forvandle kærlighedserklæringen ’Lay All Your Love on Me’ til en morderisk hunde-pivende stirre-konkurrence, der får én til at ønske, man aldrig havde trykket ’play’. Rygter siger, at Klein var under indflydelse af stoffer, hvilket forklarer en del. Hverken Klein eller Mandy Moore fik rollerne, der i stedet gik til Dominic Cooper og Amanda Seyfried.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Russell Brand i kugleskør improvisation

Den engelske komiker Russell Brand har i flere film spillet en fugleskræmsellignende rock og rul-galning, heriblandt Nicholas Stoller og Jason Segels ’Droppet af Sarah Marshall’, hvor Brand spiller den utilregnelige rockstjerne Aldous Snow.

Som det ses i det imponerende audition-klip modtager Brand kun få oplysninger om rollen, før han improviserer sig frem til rablende bemærkninger, der lige så godt kunne have fundet vej til filmens manuskript.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Henry Thomas er komplet overbevisende som E.T.’s ven

Det er tricky business at finde de helt rette børneskuespillere, men det hænder da også, at et barn dukker op, som gør valget for casterne såre simpelt.

I Spielbergs klassiker ’E.T.’ blev hovedrollen fundet i form af den kun 11-årige Henry Thomas, hvis audition slog benene væk under alle tilstedeværende. Hans våde øjne og skælvende læber gav ham fortjent rollen som E.T’s bedste ven Elliott, og i videoen ovenfor kan du se, hvorfor Spielberg udbryder: »Okay kid, jobbet er dit!«.

Læs også: Spielberg spytter to film ud i rap

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Robert De Niro kunne have været Sonny i ’The Godfather’

Selv Robert De Niro er blevet afvist til en audition. Her ses De Niros unge og energiske version af ’The Godfathers’ Sonny, en rolle, som senere gik til James Caan.

De Niros præstation blev dog ikke glemt af instruktør Francis Ford Coppola, der siden castede ham til ’The Godfather Part II’ som den unge Vito Corleone. En rolle, der indbragte De Niro sin første Oscar-statuette.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aaron Paul har altid haft en Jesse Pinkman i sig

Hvis ikke det var, fordi ’Breaking Bad’-stjernen Aaron Paul sidder langhåret og handskebærende henslængt i sofaen i denne grynede Youtube-video, skulle man tro, det var taget direkte fra den succesfulde dramaserie selv.

Selvom Paul glemmer teksten i begyndelsen, forbliver han i rollen som den flabede meth-dealer Jesse Pinkman og får castingholdet til at le. Vi fans kan vidst godt blive enige om, at det var perfekt castet – bitch!

Læs også: Jesse Pinkman måske med i ‘Breaking Bad’-spin off

Læs også: Trailer: Netflix’ absurde voksenanimationsserie ‘BoJack Horseman’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Scarlett Johansson var en lidt for cool niårig

Som blot niårig forsøgte Scarlett Johansson sig til rollen som Judy i familiefilmen ’Jumanji’, men måtte se sig slået af en anden blond Hollywood-stjerne – Kirsten Dunst.

Den kønne unge pige gør det udmærket under sin audition, men med en skeptisk knirkende ScarJo-stemme, der siger »…must have microchips in it or something«, bliver replikken lidt mere cool end nødvendigt for en Jumanji-gamblende 9-årig. Heldigvis er både stemmen og skuespilleren bag jo kommet til udfoldelse siden.

Læs også: Video: Scarlett som hyperintelligent hævner i trailer til ‘Lucy’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af