On demand: Det skal du streame i februar

Fortsættelsen til ’Breaking Bad’, Keanu Reeves på hævntogt og Lars Mikkelsen over for Kevin Spacey. Der er store oplevelser i vente på streamingtjenesterne i februar.

1. ’Better Call Saul’

Det er et modigt valg, at Vince Gilligan ikke bare lader sin ’Breaking Bad’ stå alene som det mesterværk, den må anses som. Men man må formode, at Gilligan er så forelsket i sine karakterer, at han ikke er klar til at lægge dem i skuffen – uanset hvor megen skepsis han måtte mødes med.

I ’Better Call Saul’ opgraderes Bob Odenkirks gavtyv af en advokat, Saul Goodman, fra comic relief til altoverskyggende omdrejningspunkt i en prequel seks år inden mødet med Walter White. Det var nærliggende at forestille sig, at spin-off-serien ville reducere dramatikken til fordel for en lettere, komisk tone, men Gilligan fortsætter i samme åre som ’Breaking Bad’ i skildringen af et hårdtpumpet, maskulint univers.

Sammenligninger med forgængeren er uundgåelige, men måske vi blot skulle glæde os over gensynet med Albuquerques kulørte, kriminelle underverden. Det er trods alt svært at forestille sig, at spin-off-serien vil tage brodden af ’Breaking Bad’ med tilbagevirkende kraft.

Kan ses på Netflix fra 9. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af