Rygte: Bliver Chris Pratt den næste Indiana Jones?

Rygte: Bliver Chris Pratt den næste Indiana Jones?

Chris Pratt har med raketfart etableret sig blandt Hollywoods største stjerner. Sidste år beviste han sit leading man-potentiale i ’Guardians of the Galaxy’, og i år bringer han os tilbage til Jurassic World i genoplivningen af Spielbergs udødelige univers.

Nu har Disney angiveligt udset sig Pratt som Harrison Fords efterfølger i det ’Indiana Jones’-reboot, som – lad os bare se det i øjnene – uvægerligt rammer det store lærred før eller siden. Det skriver Deadline.

Tidligere er både Bradley Cooper og Robert Pattinson blevet sat i forbindelse med rollen, så det er uvist, hvor alvorligt rygtet skal tages. Skuespilleren passer dog på profilen, idet han til fulde mestrer kombinationen af det cool og det kække.

Disneys administrerende direktør Bob Iger udtalte sidste måned, at de ville elske at lave en ny ’Indiana Jones’-film, men at al fokus for tiden vies til ‘Star Wars’-filmene. Nyfortolkningen af ’Indiana Jones’ befinder sig således fortsat på idéplanet, men med tanke på Pratts travle kalender er det ikke utænkeligt, at Disney ønsker at binde ham tidligt i processen.

Læs også: Chris Pratt og dinosaurerne er tilbage i ‘Jurassic World’

Læs også: Se Werner Herzog over for Chris Pratt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af