Trailer: Mads Mikkelsen i nervepirrende første kig på tredje sæson af ’Hannibal’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter: Bryan Fuller. Medvirkende: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Gillian Anderson, Caroline Dhavernas. Premiere: Amerikansk premiere til sommer.

Tre trailer-tanker:

1. (Spoiler alert) Afslutningen på 2. sæson af ’Hannibal’ efterlod os med en række store spørgsmål, og den første trailer i anden sæson besvarer nogle af dem. Først og fremmest overlevede hovedkarakteren Will sidste sæsons drabelige klimaks, selv om han svævede mellem liv og død, da vi forlod ham, og nu ser han ud til at jagte Hannibal for at tilfredsstille hævntørsten. Samtidig lader det til, at den tidligere ’X-Files’-stjerne Gillian Anderson har tilkæmpet sig mere skærmtid i tredje omgang af NBC’s kannibalserie.

2. Efter to sæsoner med ‘Hannibal’ er Wills alvorlige monologer om den menneskelige natur efterhånden blevet trættende, hvorfor trailerens monotone voice-over mildest talt får alarmklokkerne til at ringe. Serien har hidtil fungeret godt som medrivende eskapisme, men den har aldrig formået at overbevise i portrættet af Will og hans usunde forhold til Mads Mikkelsens kannibal – som modsat Anthony Hopkins i ’The Silence of the Lambs’ er alt andet end charmerende. Tredje sæsons store udfordring er at få seeren til for alvor at gå op i de bærende karakterers skæbner.

3. Hvor man umiddelbart kunne forvente en regulær hævnhistorie, virker det, som om showrunner Bryan Fuller søger tilbage til det oprindelige fokus på relationen mellem Will og Hannibal. Hvis det heraf følger, at kvoten af bestialske massemord reduceres, må det betragtes som et godt tegn. ’Hannibal’ har i flere episoder været stemningsfuld og behørigt modbydelig, men til tider har den smurt så tykt på med blodige billeder og ildevarslende underlægningsmusik, at man har kunnet høre Fuller og co. gnægge ondskabsfuldt ved klippebordet. Traileren antyder heldigvis et mere afdæmpet plot, men lad os nu se: Det vil alligevel overraske, hvis tredje sæson ikke byder på mindst et par parteringer pr. afsnit.

Læs også: Trailer – Lars Mikkelsen afsløres som Kevin Spaceys modspiller i ny sæson til ‘House of Cards’

Læs også: Her er Mads Mikkelsens bedste og værste roller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af