Sidse Babett-Knudsen spiller over for kæmpestjerner i ny Dan Brown-filmatisering

Sidse Babett-Knudsen spiller over for kæmpestjerner i ny Dan Brown-filmatisering

Den danske skuespillerinde er snart aktuel herhjemme med sin internationale gennembrudsrolle i den vovede ‘The Duke of Burgundy’, og nu kan Sidse Babett Knudsen føje nyt til sit internationale cv med en stor rolle i Ron Howards nye Dan Brown-filmatisering ‘Inferno’.

Sidse Babett Knudsen skal spille chefen for World Health Organization, Elizabeth Sinskey, og går således i samme spor som Nikolaj Lie Kaas og Thure Lindhardt, der medvirkede i Howards seneste filmatisering i serien, ‘Engle og Dæmoner’ fra 2009. Tom Hanks indtager atter rollen som Harvard-professoren Robert Langdon, som får til opgave at opklare et mysterium kædet sammen med Dantes digt ‘Inferno’, samtidig med at en gal videnskabsmand truer med at nedlægge jorden med en dødbringende virus (!).

I den hæsblæsende historie spiller ‘The Theory of Everything’-stjernen Felicity Jones Langdons makker, mens den franske skuespiller Omar Sy (‘De Urørlige’, ‘X-Men: Days of Future Past’) og den indiske stjerne Irrfan Khan (‘Life of Pi’) netop også er føjet til rollelisten på filmen, der får premiere i oktober 2016.

Læs også: Trailer: Sidse Babett Knudsen er lesbisk forfører i ’The Duke of Burgundy’

Læs også: Overspil og overflade: 10 bogfilmatiseringer, der gik utilgiveligt galt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af