AMC ville lave spinoff på ’Mad Men’ – se, hvem der skulle være i fokus

AMC ville lave spinoff på ’Mad Men’ – se, hvem der skulle være i fokus

AMC har for tiden stor succes med ’Breaking Bad’-spinoff’en ’Better Call Saul’, ligesom de har en spinoff af ‘The Walking Dead’ på vej. Og stod det til kabelstationen ville også ’Mad Men’-universet blive udvidet med en datterserie.

I et interview med The Hollywood Reporter afslørede seriens skabere, at AMC udtrykte ønsket om en spinoff-serie under de langvarige kontraktforhandlinger mellem fjerde og femte sæson. En radikal idé var at fokusere på Don Drapers datter Sally i det 21. århundrede, altså næsten et halvt århundrede efter moderserien, mens Elisabeth Moss’ ambitiøse reklamekvinde Peggy også blev vendt som potentiel hovedperson.

Det blev dog på idéplanet, da hovedforfatteren Matthew Weiner nægtede at binde sig til en spinoff-serie.

’Mad Men’ nærmer sig hastigt sin afslutning med anden halvdel af syvende sæson på trapperne, og spørgsmålet er, om AMC definitivt har lagt planerne om en ’Mad Men’-spin-off i vasken? Og om Weiner fortsat er afvisende, nu hvor karrierens hovedværk nærmer sig sit endegyldige punktum?

Det vil tiden vise, men lige nu længes vi blot efter en dansk premieredato på de sidste ’Mad Men’-afsnit.

Læs også: 10 film, manden bag ‘Mad Men’ bad holdet om at se

Læs også: Don Draper indtager 70’erne i ny ‘Mad Men’-teaser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af