Dommer: ‘The Jinx’-rigmand lagde afhugget kattehoved foran min dør

Dommer: ‘The Jinx’-rigmand lagde afhugget kattehoved foran min dør

Mangemillionæren Robert Durst blev denne uge sendt tilbage på anklagebænken som en direkte følge af afsløringer i Andrew Jareckis HBO-dokumentarserie, ’The Jinx’. Allerede i 2003 var den mystiske rigmand dog for retten, hvor han blev frikendt i sagen om mordet på sin nabo, Morris Black, som han dog indrømmede at have parteret.

Ifølge den texanske dommer, Susan Criss, der havde ansvaret for retssagen, var han ikke den eneste, Durst skar i småstumper. Til Inside Edition hævder Criss, at den mordtiltalte rigmand havde syv hunde, alle ved navn Igor, som han brugte til at forfine sine kirurgiske færdigheder. Hundene døde således alle under mystiske omstændigheder.

Criss hævder endvidere, at Durst i en telefonsamtale med sin kone, Deborah Charatan, proklamerede, at han ville lave »en Igor« på sin bror, Douglas. Som beskrevet i ‘The Jinx’ nærer brødreparret ikke just varme følelser for hinanden, og det kræver nok ikke megen fantasi at regne ud, hvad »Igor« refererer til i denne sammenhæng.

Hvad mere er, så påstår den texanske dommer at have fundet et afhugget kattehoved foran sin dør kort efter retssagen – en ugerning, som hun mener, Durst stod bag. Hun er således overbevist om, at rigmanden er en seriemorder.

Læs også: ‘The Jinx’-instruktør: »Robert Durst ville ikke have mig til at frikende ham«

Læs også: 10 film, hvis afsløringer ændrede verden

Læs også: Anmeldelse / ‘The Jinx’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af