Bliver Trevor Noah Jon Stewarts afløser på ‘The Daily Show’?

Bliver Trevor Noah Jon Stewarts afløser på ‘The Daily Show’?

Flere ugers spekulationer om, hvem der skal afløse Jon Stewart i ’The Daily Show’-værtssædet lakker muligvis mod enden. Således beretter Deadline, at Comedy Central, ifølge en kilde fra showet, har udpeget den hidtidige fake news-korrespondent Trevor Noah som den bedste kandidat.

Nyheden kommer efter, at flere topkandidater har meldt sig ud af kapløbet: John Oliver forlængede sin kontrakt med HBO og ’Last Week Tonight’, Jason Jones forlod showet for at producere en fiktionsserie hos TBS, og Samantha Bee fik sit eget late night-show på samme kanal.

Trevor Noah har i forhold til de nævnte begrænset ’The Daily Show’-erfaring, da han først blev ansat i december sidste år. Inden da medvirkede komikeren både i Jimmy Fallons ’The Tonight Show’ og David Lettermans ’The Late Show’, ligesom han turnerede med et par standup-shows.

Noah har en sort, sydafrikansk mor og en hvid, schweizisk far, og hans komik kommenterer ofte på racespørgsmål med afsæt i hans egen opvækst. Ikke ulig britiske John Oliver, der vikarierede for Stewart, mens denne optog sin debutspillefilm, ‘Rosewater’, har Noah mulighed for at betragte USA’s særheder udefra med undren og satirisk skarphed. Se et par veloplagte eksempler herpå i videoerne nederst på siden.

Ansættelsen af Noah ville derfor være et yderligere skridt mod etnisk diversitet på Comedy Centrals talkshowscene, efter Larry Wilmore tidligere på året debuterede som vært på ’The Nightly Show’.

Ifølge Deadline taler Comedy Central dog fortsat med flere kandidater, ligesom de endnu ikke vil udtale sig om Noahs potentielle ansættelse. Så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu, før den endegyldige offentliggørelse falder.

Læs også: Vores bud på Jon Stewarts afløser rangeret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: 10 af Jon Stewarts bedste øjeblikke som ‘The Daily Show’-vært

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af