George Clooney og Miley Cyrus skal spille sig selv i stjerneinstruktørs juleprojekt

George Clooney og Miley Cyrus i juleduet? Man ville have forsvoret, at det kunne ske, men det bliver måske snart en realitet.

The Hollywood Reporter beretter således, at Clooney og Cyrus skal spille sig selv – og muligvis synge julesalmer – i Sofia Coppolas endnu unavngivne julespecial. Også Bill Murray, der havde hovedrollen i Coppolas mesterværk ’Lost in Translation’, samt Amy Poehler (‘Parks and Recreation’) og Maya Rudolph (‘Away We Go’, ‘Bridesmaids’) skal medvirke i projektet.

Handlingen centrerer sig om Clooney og hans desperate forsøg på slippe af med en agent, der insisterer på at signe ham. Ifølge kilder mangler distributionen af Coppolas julespecial fortsat, men realiseres den, er der allerede god grund til at se frem til højtiden.

Læs også: George Clooney udvikler tv-serie sammen med ‘Moneyball’-instruktør

Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘Bloodline’ / Ny nordic noir – friskt blod eller dødssejler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af