Se smukt supercut af ’Birdman’-fotografen Emmanuel Lubezkis bedste værker

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emmanuel Lubezki blev som den blot femte fotograf i Oscar-historien belønnet med en statuette for andet år i træk, da han vandt prisen som bedste fotograf for ’Birdman’. Lubezki slog dermed sit navn fast som den største fotograf i Hollywood netop nu.

Hans bedrifter som fotograf tæller blandt andet Cuarón-filmene ’…Og din mor’, ’Children of Men’ og ’Gravity’, Terrence Malicks Cannes-vinder ’The Tree of Life’ og Tim Burtons ‘Sleepy Hollow’. Alle visuelt overvældende værker.

Tiden er inde til at hylde kameravirtuosen, der som sine kolleger alt for ofte går under radaren. I et smukt supercut har en Vimeo-bruger samlet de største øjeblikke fra Lubezkis filmografi, og det er intet mindre end en fryd for øjet.

Læs også: ‘Birdman’ / Anmeldelse

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘House of Cards’, dansk film i krig, pæne og perverse seriekvinder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af