Video: Amy Schumer klistres ind i makeup i skarp One Direction-parodi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med sit satiriske sketchshow ’Inside Amy Schumer’ er Amy Schumer en stærk kvindelig stemme i den kønspolitiske debat, og i den nye sæson har hun allerede taget livtag med betændte emner som college-voldtægter, Hollywood-skuespillerinders udløbsdato og hiphop-scenens ensidige ophøjelse af kurvede former.

Hun fortsætter i samme tråd i ’Girl, You Don’t Need Makeup’, en karakteristisk pågående parodi på One Directions ’What Makes You Beautiful’ med, skal det vise sig, en umådelig misvisende titel. For selv om boyband-fyrene tilskynder Schumer til at smide makeup’en i første vers, kommer de hurtigt på andre tanker, da de ser hendes ansigt, som naturen skabte det.

De bevæbner sig med lip gloss og eyeliner og bruger Schumers ansigt som lærred. For som bandets mest sleske islæt siger:

»I got a lot of regrets in my life… but most of all I regret telling you not to wear makeup. That’s on me. But what’s on you is hopefully more makeup«.

Læs også: Det skal du se på Comedy Central

Læs også: 10 nye seriesæsoner, vi vil have til Danmark NU!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af