Matt Damon er forladt i det ydre rum i Ridley Scotts ‘The Martian’ – se de første billeder

Matt Damon er forladt i det ydre rum i Ridley Scotts ‘The Martian’ – se de første billeder

Ridley Scott har med ‘The Martian’ gearet op til en af årets helt store visuelle oplevelser, og den stjernespækkede rumfilm er da også på vores liste over årets mest imødesete amerikanske film.

Og at dømme ud fra de første billeder, der netop er landet, lover det godt – og smukt – for sci-fi-dramet, der handler om en astronaut, spillet af Matt Damon, der skal forsøge at overleve alene på Mars, efter han bliver forladt på en mission. Hvilket Damon vist har prøvet en gang før

»Enhver overlevelseshistorie er fascinerende. Jeg tænker på det som en Robinson Crusoe for det 21. århundrede«, udtaler ‘Blade Runner’-instruktøren til Empire om ‘The Martian’, der udover Matt Damon blandt andet byder på præstationer fra Jessica Chastain, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Kate Mara, Chiwetel Ejiofor, Sean Bean og Donald Glover som NASA-medarbejderne, der skal prøve at få Damon tilbage til jordens overflade.

‘The Martian’ får premiere den 26. november.

Læs også: Ridley Scott: Hans 10 bedste film – rangeret

themartian1

 

empire-martian-matt-damon-1

 

martian5

 

martian3

 

martian2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af