Trailer: Channing Tatum og co. spænder mavemusklerne i ’Magic Mike XXL’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Channing Tatums sveddryppende stripperslæng vender tilbage med flere tricks i posen i opfølgeren til Steven Soderberghs fine ’Magic Mike’.

Hvor Soderberghs første film var en eksistentialistisk beretning om retningsløse unges flugt fra en grå virkelighed – selvfølgelig tilsat bare overkroppe en masse – lader efterfølgeren til at skrue yderligere op for strippercharmen, måske ikke overraskende filmens slibrige undertitel taget i betragtning.

Handlingen er nedbarberet til en simpel præmis: Tatums letpåklædte dansehold inviteres til en stripperkongres i Myrtle Beach og bedårer mangt et kvindehjerte på vejen derhen.

I instruktørstolen er Soderbergh blevet afløst af sin mangeårige producer, Greg Jacobs, men han står fortsat for både klipning og fotografering. Også på rollelisten er der sket en mindre udskiftning: Matthew McConaughey, Alex Pettyfer og Cody Horn har forladt skuden, mens Amber Heard, Jada Pinkett Smith, Andie McDowell og Elizabeth Banks er blandt de nye tilføjelser.

’Magic Mike XXL’ får dansk biografpremiere den 2. juli.

Læs også: Channing Tatum og stripperkollegerne vender tilbage i ‘Magic Mike XXL’

Læs også: Channing Tatums ‘Ghostbusters’-idé bliver til virkelighed

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af