Video: Bruce Drillis borer i asteroider i den ærlige trailer for ’Armageddon’

Med buldrende fadæser som ’Pearl Harbor’ og ‘Transformers’-filmene har Michael Bay udviklet sig til et naturligt hadeobjekt, men der var engang, hvor hans film blev betegnet som guilty pleasures. En af dem var ’Armageddon’, en næsten evnesvag sci-fi-film om en flok borebisser, der sendes ud i det ydre rum for at forhindre en asteroide i at kollidere med jorden.

Ifølge Screen Junkies’ sprøde trailer-stemme er det »the movie equivalent of Taco Bell – looks okay on the surface, but for the love of God, don’t think too hard about what’s inside«.

Honest Traileren fremhæver naturligvis Michael Bays forkærlighed for store eksplosioner, ligesom den byder på flere oplagte ordspil undervejs (Bruce Drillis!).

Højdepunktet er dog Ben Afflecks kommentarspor til filmen, hvor skuespilleren erindrer en sigende ordveksling med Michael Bay. »Ville det ikke være lettere at lære astronauter at bore, i stedet for at gøre borebisser til astronauter?« lyder hans spørgsmål. »Shut up«, lyder Bays svar.

Læs også: Se den knusende ærlige trailer til ‘Gone Girl’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af