Video: Se to klip fra den syrede Guldpalme-kandidat ’The Lobster’ med Colin Farrell

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den Cannes-aktuelle ‘The Lobster’ har med garanti det mest syrede plot, du kommer til at støde på i år: Colin Farrells enspænder tjekker ind på et singlehotel, hvor gæsterne skal finde en passende mage inden for 45 dage, hvis ikke de skal forvandles til et dyr efter eget ønske. Farrell vælger hummeren. De er frugtbare og lever længe!

I det første frigivne klip snakker Farrell og John C. Reillys kommende papegøje om deres liv som dyr, men de afbrydes af en bramfri sortseer, der latterliggør deres dyredrømme i en sydende monolog. Ordkrigen udvikler sig til årets mest nørdede nævekamp.

Tonen er markant anderledes i det andet klip, hvor Rachel Weisz og Farrell udtrykker deres dyriske lyster ved hjælp af et mærkværdigt tegnsprog, mens en mekanisk kvindestemme kommenterer det historisk usexede forspil.

Yorgos Lanthimos stod tidligere bag den mesterlige Un Certain Regard-vinder ’Dogtooth’, og i ’The Lobster’ forener han på ny desillusion og bidsk humor. Skal man tro det samlede kritikerkorps i Cannes, har den absurdistiske komedie lagt sig lunt i førerfeltet i kampen om Guldpalmen.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Cannes dag 3: Colin Farrell glimrer i den fænomenale hummersatire ‘The Lobster’

Læs også: Her er filmene, vi slet ikke kan vente med at se på Cannes

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af