Video: »The game is the game« – se herligt supercut af en vis tendens i ’The Wire’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

HBO-serien ’The Wire’ regnes vidt og bredt som en milepæl i nyere tv-dramatik, og det skyldes ikke mindst seriens både vittige og intelligente dialog. En Youtube-bruger har peget på et gennemgående træk i seriens replikker: Brugen af tautologier (sproglige ytringer, der gentager det samme betydningsindhold).

I et tre minutter langt supercut samles alle seriens tautologier, fra de forglemmelige (»it is, what it is«) til de ikoniske (»the king stay the king«). Andre pragteksemplarer tæller »the dead-ass motherfucker’s dead« og »biting is not sex, it’s biting!«

Sproglig redundans har aldrig lydt bedre.

Læs også: ‘The Wire’-skabers nye HBO-serie får premieredato

Læs også: Se Barack Obamas samtale med manden bag ‘The Wire’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af