Trailer: Jeremy Sisto går efter Grand Slam-guldet i tenniskomedien ’Break Point’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Jay Karas. Medvirkende: Jeremy Sisto, Adam Devine, J.K. Simmons, Amy Smart. Dansk premiere uvis.

1) Noget tyder på, at filmverdenen har fået øjnene op for det uforløste komiske potentiale i tennissporten og dens rigide traditioner. I sidste uge landede traileren til HBO-filmen ’7 Days in Hell’ med Kit Harington og Andy Samberg i en udmagrende maratondyst, og nu er den officielle smagsprøve på SXSW-hittet ’Break Point’ blevet frigivet.

2) I højere grad end ’7 Days in Hell’ fremstår Jay Karas’ tenniskomedie som en opbyggelig fortælling om outsiderens sportslige og menneskelige triumf. Jeremy Sistos (‘Six Feet Under’) afdankede double-spiller burde ifølge sine nærmeste have smidt håndklædet i ringen for flere år siden (helt præcist otte ifølge Amy Smarts dyrlæge), men han drømmer om et sidste glorværdigt Grand Slam-run som punktum for karrieren. Eneste problem er, at han har skræmt alle sine tidligere partnere væk. Han opsøger derfor sin ligeledes fastkørte lillebror for at genoplive svundne tiders dynamiske tennisduo.

3) Flere af trailerens jokes falder til jorden – særligt mellemteksten »being winners takes balls«… – ligesom titlens tvetydige tennisreference antyder en lovlig skematisk comebackhistorie. Man kan håbe, at Karas og co. udfordrer sportsfilmens fortærskede forskrifter og afviger fra den lette, lige rute mod triumf og forbrødring på Centre Court. Og i øvrigt sørger for omfattende skærmtid til Oscar-vinderen J.K. Simmons (’Whiplash’), der påtager sig nok en indie-birolle som Sistos far.

Læs også: Birollemesteren J.K. Simmons’ fem bedste roller

Læs også: Cancer, kærlighed og quirkiness i årets store Sundance-hit ‘Me and Earl and the Dying Girl’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af