Tom Cruise bekræfter ‘Mission Impossible 6’ – og måske ‘Edge of Tomorrow 2’

Det er for alvor Tom Cruise-uge!

’Mission Impossible – Rouge Nation’ har knapt nok spillet i biograferne i 24 timer, men Tom Cruise har allerede bekræftet, at han vender tilbage som Ethan Hunt i ’Mission Impossible 6’.

Det fortalte skuesplleren, da han i går var gæst i studiet hos Jon Stewart og ’The Daily Show’. »Vi er lige begyndt at arbejde på den. Vi starter formentlig optagelserne til næste sommer,« sagde den lille megastjerne således.

Nyheden kommer ikke som den store overraskelse ovenpå de tidligere ’Mission Impossible’-films enorme internationale box office-succeser, og den nye films glimrende anmeldelser.

’Rouge Nation’ forventes ikke at tjene svimlende, Marvel-lignende beløb i hjemlandet, men Cruises urokkelige popularitet ved billetlugerne i Europa og Asien står ikke til diskussion. Fx tjente ’Edge of Tomorrow’ ’små’ 100 millioner dollars i USA, mens den trak hele 269 millioner dollars hjem overseas.

Netop ’Edge of Tomorrow’ kunne også gå hen og få en fortsættelse takket være sin oversøiske succes, i hvert fald hvis det står til Cruise (og det gør mange ting immervæk, når man er verdens måske største filmstjerne).

Til MTV har Cruise udtalt, at han selv har pitchet en ide til en mulig to’er til ’MI 5’-instruktør og ’Edge of Tomorrow’-manusforfatter Christopher McQuarrie og ‘Edge of Tomorrow’-instruktør Doug Liman.

Cruise ser desuden gerne, at hans kvindelige modstykke i filmen, Emily Blunt, vender tilbage i rollen som den hårdtslående Rita.

Se også stjernen i lip sync-battle med Jimmy Fallon – eller læs vores guide til Tom Cruises bedste og værste roller her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af