Amanda Seyfried er castet til ‘Twin Peaks’-fortsættelse – men hvad skal hun spille?

Usikkerheden omkring fortsættelsen af ’Twin Peaks’David Lynch og Mark Frosts banebrydende 90’er-tv-serie – har været stor, og først for nyligt blev det endegyldigt bekræftet, at projektet rent faktisk bliver en realitet med Lynch ved roret.

Detaljerne om den kommende serie er stadigt få, men nu er endnu en brik i puslespillet faldet på plads, idet Amanda Seyfreid ifølge TVLine har tilsluttet sig rollelisten.

Seyfried er primært kendt fra romantiske chick-flicks som  ’Letters to Juliet’ og ’Dear John’ samt de storhittende musicals ’Mamma Mia’ og ’Les Miserables’. Tidligere på året gjorde hun sig dog godt bemærket som Adam Drivers kæreste i ‘While We’re Young’, og med sine store, gådefulde øjne er det ikke svært at se den 29-årige skuespillerinde videreføre mystikken og ’femme fatale’-tonen fra David Lynchs klassiker, når hun sammen med blandt andre Kyle MacLachlan er at finde foran kameraet i den nye omgang ’Twin Peaks’.

Hvem Amanda Seyfried skal spille, vides dog ikke, for plottet til serien, der forventes klar til tv-stuerne i enten 2016 eller 2017, er stadig omtåget af flere spørgsmål end svar.

Læs også: Her er ‘Twin Peaks’-skuespillerne i dag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af