Bill Murray, George Clooney og Miley Cyrus sikrer julestemningen i ny trailer til ‘A Very Murray Christmas’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

George Clooney, Miley Cyrus, Michael Cera, Tina Fey, Chris Rock, Amy Poehler, Jason Schwartzman…

Gæstelisten til årets største – og mærkeligste? – juleshow er lang og VIP-spækket, men du er selvfølgelig inviteret med, når Bill Murray styrer slagets gang i den Netflix-producerede ‘A Very Murray Christmas’.

I filmen skal Bill Murray være vært for et stort anlagt juleshow, da en snestorm bryder ud i New York og truer med at sabotere det celebre fremmøde. Inden længe tropper gæsterne dog op, og snart kører julefesten derudaf i Murrays musikalske og glamourøse show.

Hvad skal man forvente af en film, der viser en letpåklædt Miley Cyrus i armene på en tuxedo-klædt Bill Murray, har David Lettermans kapelmester Paul Schaffer bag tangenterne, og som er instrueret af Sofia Coppola (‘Lost in Translation’, ‘The Bling Ring’)? Vi aner det ikke, men festligt ser det ud.

‘A Very Murray Christmas’ kan ses på Netflix fra 4. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af