Dokumentar om Quentin Tarantino på vej – Jackson, Travolta og Waltz sætter ord på samarbejdet

Som midtpunkt for et omfangsrigt politi-boykot, der i øjeblikket kaster en skygge over hans kommende ‘The Hateful Eight’, kan instruktørikonet Quentin Tarantino næppe ønske sig et bedre tidspunkt at blive hyldet i en dokumentarfilm – og i ’21 Years: Quentin Tarantino’ er det lige netop, hvad han bliver.

Filmen instrueres af Tara Wood, der sidste år stod bag ’21 Years: Richard Linklater’ – en film, der hyldede ‘Boyhood’-instruktørens virke gennem to årtier, og som gennem en lang række interviews satte Linklaters alsidighed i nyklassikere som ‘Dazed and Confused’ og ‘Before’-trilogien under lup.

Nu må 52-årige Tarantino formodes at få samme behandling, idet Tara Wood endnu engang står bag kameraet. Ifølge Variety vil filmen blandt andet byde på interviews med stjerner som Samuel L. Jackson, John Travolta, Christoph Waltz, Lucy Liu, Jamie Foxx og Michael Madsen, der hver især fortæller om forholdet til den egenrådige filmskaber, der startede sin karriere som clerk i en videobiks.

’21 Years: Quentin Tarantino’ forventes at få premiere til næste år, mens ‘The Hateful Eight’ kan ses i de danske biografer fra 7. januar.

Læs også: De fem mest kontroversielle episoder fra Tarantinos karriere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af