Se Ewan McGregor og Stellan Skarsgård i ny trailer til den mørke spionthriller ‘Our Kind of Traitor’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens sidste år bød på et væld af film i spiongenren, fra den humoristiske og blodige ‘Kingsman: The Secret Service’ over komediefilmen ‘Spy’ og til de store franchiseprojekter, ‘Spectre’ og ‘Mission Impossible: Ghost Protocol’, byder 2016 nu på et rendyrket spiondrama i form af ‘Our Kind of Traitor’. Filmen er instrueret af ‘Generation Kill’-instruktør Susanna White og er baseret på en bog af den legendariske spionforfatter, John Le Carré.

Seneste trailer for filmen fik vi i februar, og nu får vi altså endnu et smugkig på filmen, der har navne som Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Damian Lewis og Naomie Harris (‘Skyfall’, ‘Spectre’) på rollelisten.

Plottet handler om et par, Perry og Gail (McGregor og Harris), der på en ferie i Marrakech får rodet sig ud på dybt vand ved at blive venner med en karismatisk russer, Dima (Skarsgård), der imidlertid viser sig at være en af den russiske mafias fremtrædende personer, hvad angår hvidvaskning af penge.

Da Dima spørger parret om hjælp til at levere klassificerede informationer til den britiske efterretningstjeneste, bliver Perry og Gail fanget i en farlig verden styret af international spionage og dirty politics. Perry og Gail kommer forbi Paris, Bern, de franske alper og London undervejs, mens de indgår en alliance med en ubarmhjertig MI6-agent (Lewis).

‘Our Kind of Traitor’ får dansk premiere den 12. maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af