Ridley Scott skal instruere den ultravoldelige horrorwestern ‘Wraiths of the Broken Land’

Ridley Scott skal instruere den ultravoldelige horrorwestern ‘Wraiths of the Broken Land’

Sidste år debuterede instruktøren Steven Craig Zahler med den blodige og genremiksende horrorwestern ‘Bone Tomahawk’, der havde blandt andre Kurt Russell (‘The Hateful Eight’), Patrick Wilson (‘Watchmen’, ‘Fargo’) og Matthew Fox (‘Lost’) på rollelisten.

Filmen fik generelt en positiv modtagelse, og Zahler er i det hele taget i gang med lidt af et gennembrud. Ikke nok med at han senere på året skal instruere Vince Vaughn i fængselsdramaet ‘Brawl in Cell Block 99’ – nu er det også kommet frem, at ingen ringere end Ridley Scott skal instruere Zahlers westernroman, ‘Wraiths of the Broken Land’. Det skriver The Playlist.

Ridley Scott er lige nu i gang med at optage anden film (efter ‘Prometheus’) i hans Alien prequel-trilogi, ‘Alien: Covenant’, med blandt andre Michael Fassbender, Danny McBride og Katherine Waterston (‘Inherent Vice’). Veteraninstruktøren har alligevel fundet tid i kalenderen til en horrorwestern og har fået manuskriptforfatteren fra ‘The Martian’, Drew Goddard, til at fortolke Zahlers roman on en gruppe mænd, der rider på en farefuld færd for at redde deres søstre, som er blevet tvunget ind i prostitution.

Det lyder som et virkeligt lovende projekt, men det er alligevel lidt svært ikke at være skeptisk omkring hvorvidt Ridley Scott rent faktisk ender med at instruere filmen, når han i forvejen mangler at lave de to efterfølgere til Prometheus, og trods alt nærmer sig de 80. Men man kan håbe.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af