Se Michael Fassbender og Marion Cotillard i den første trailer for ‘Assassin’s Creed’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Én af de ting, som Hollywood aldrig har haft det store held med, er at producere film baseret på computerspil. Der har aldrig været en filmfortolkning af et spil, der for alvor har fået en god modtagelse. Kun ‘Lara Croft: Tomb Raider’ har formået at indtjene mere end 100 millioner dollars, og det var tilbage i 2001.

I slutningen af 2016 kan dette dog meget vel ændre sig, når ‘Assassin’s Creed’ får premiere. Holdet bag ‘Macbeth’ (som fik seks stjerner af vores anmelder), Michael Fassbender og Marion Cotillard samt instruktør Justin Kurzel har løftet forventningerne i vejret – Fassbender har endda sammenlignet ‘Assassin’s Creed’ med ‘The Matrix’.

Nu er første trailer for filmen endelig landet, og til tonerne af Kanye Wests ‘I Am A God’ ser vi Michael Fassbender vågne op i en hospitalsseng og blive fortalt af Marion Cotillard, at han faktisk blev henrettet dagen før, inden han bliver sendt tilbage til 1400-tallet for at kæmpe med sværd. Det ser ganske lovende ud.

»Jeg har spillet spillet, hovedsageligt for at få en idé om karakterens fysik. Vi mener, at hele konceptet omkring spillet er specielt, og det vil vi prøve at leve op til så godt, som vi kan. Fansene er virkelig passionerede, meget specifikke, og de forventer nøjagtighed og historisk detalje. Vi prøver at udnytte det underholdende element i spillet. Vi arbejder hårdt på at producere noget virkelig specielt«, har Fassbender fortalt Entertainment Weekly.

‘Assassin’s Creed’ handler kort fortalt om Callum Lynch, som gennem en revolutionerende teknologi, der finder hans genetiske hukommelse, lader ham opleve sin forfaders oplevelser i 1400-tallets Spanien. Callum opdager, at han er efterkommer af en mystisk og hemmeligt gruppe, the Assassins, og optræner sine evner til at udfordre den undertrykkende og magtfulde Templar-organisation i nutiden.

‘Assassin’s Creed’ rammer danske biografer den 5. januar 2017.

Læs også: Marion Cotillards bedste og værste roller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af