‘Starred Up’-instruktørs ‘Hell or High Water’ med Jeff Bridges, Chris Pine og Ben Foster får sin første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør David Mackenzie har både stået bag forbiere som escortdramaet ‘L. A. Giggolo’ og ‘Perfect Sense’, men har også vist stort talent i dramaerne ‘Young Adam’ og ‘Hallam Foe’. Men med 2013’s fængselsdrama ‘Starred Up’ (læs vores anmeldelse) var der ikke længere tvivl om, at man skulle holde øje med instruktørens bedrifter fremover.

På mandag har Mackenzie premiere på sin nyeste film ‘Hell or High Water’ på Cannes-festivalen. Filmen, der dyster i lillebrorkonkurrencen Un Certain Regard, er en af dem, vi har glædet os til at se på årets festival, og første trailer intensiverer blot spændingen.

Mackenzie har søgt mod heden og westerngenren i ‘Hell or High Water’ der følger de to brødre (Chris Pine og Ben Foster), der i ren vrede og afmagt beslutter sig for at røve afdelinger af den bank, som vil tvangssælge deres hjem. Men en texas ranger (Jeff Bridges) søger at fange de unge bankrøvere, som den sidste triumf, inden han går på pension.

‘Hell or High Water’ er købt hjem til dansk biografdistribution, men datoen er endnu ikke fastsat.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af