Første trailer til sci-fi-thrilleren ‘Life’ med Jake Gyllenhaal og Ryan Reynolds er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2013 fik Alfonso Cuárons ‘Gravity’ kickstartet interessen for CGI-tunge og æstetisk betonede film om det ydre rum. Siden fulgte Christopher Nolans storværk ‘Interstellar’, Ridley Scotts muntre ‘The Martian’, og den 1. december 2016 er det Denis Villeneuves ‘Arrival’, der byder velkommen til gæster fra rummet, mens Jennifer Lawrence og Chris Pratt rejser derud i ‘Passengers’ den 22. december.

Næste skud på stammen derefter bliver Daniels Espinosas ‘Life’, der får premiere herhjemme den 18. maj næste år. Første trailer vækker straks minder om ‘Gravity’s forbilledlige rumfornemmelse, mens det, der foregår inde i selve rumstationen, har yderst dystre overtoner. På den internationale rumstation har man fundet den første en-cellede organisme nogensinde og dermed beviset på liv på andre planeter. Men denne celle er både mere ondsindet og stærk end forventet, og snart går der tilsyneladende rendyrket ‘Alien’ i den.

Amerikanske Jake Gyllenhaal og canadiske Ryan Reynolds indtager de bærende roller i ‘Life’, mens rumstationens mere internationale islæt kommer fra svenske Rebecca Ferguson, japanske Hiroyuki Sanada, britiske Ariyon Bakare, fransk-vietnamesiske Alexandre Nguyen og russiske Olga Dihovichnaya.

‘Life’ er skrevet af manuskriptforfatterne bag ‘Deadpool’ og ‘Zombieland’, men mon ikke tonen er en kende mere alvorlig i dette horrorlignende sci-fi-univers. Svenske Daniel Espinosa er i øvrigt uddannet fra Filmskolen i Danmark, og han har da også lavet filmen ‘Uden for kærligheden’ på dansk. Siden slog han igennem med ‘Snabba Cash’, der sendte ham til Hollywood, hvor han har lavet ‘Safe House’ med Denzel Washington og ‘Child 44’ med Tom Hardy.

‘Life’ bliver uden sammenligning hans største produktion hidtil.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af