Ny spilfilmatisering henter Steve Carell ind som hovedrolle

Ny spilfilmatisering henter Steve Carell ind som hovedrolle

Efter årtiers forsøg har Hollywood stadig ikke knækket koden til spilfilmatiseringerne, men det forhindrer ikke filmbyen i at blive ved med at prøve. Normalt er det de enorme universer og indviklede fortællinger som ‘Warcraft’, der får en kærlig filmisk behandling, men en ny tendens i Hollywood går i retning af det mere simple.

Således har vi allerede fået Adam Sandlers horrible ‘Pixels’, vi er blevet lovet en ‘Tetris’-trilogi (!), og nu er kræfterne bag en kommende ‘Minecraft’-film begyndt at caste skuespillere.

Ifølge Variety har Steve Carell fået hovedrollen i filmen om ‘Minecraft’-avatarerne, der kan alt fra at udforske det omfattende univers til at bekæmpe farer i en verden, de selv skaber. Hvad Carell helt præcis skal give sig til i ‘Minecraft’-universet er endnu ikke fastlagt, men det er næsten sikkert, at han får en hovedrolle.

Det bliver den debuterende instruktør Rob McElhenney (‘It’s Always Sunny in Philadelphia’) og manuskriptforfatter/skuespiller Jason Fuchs’ (‘Ice Age 4’) ansvar at udrede en historie af et plotløst udgangspunkt.

‘Minecraft’ får efter planen premiere til maj 2019.

Læs mere: Fem spilfilmatiseringer vi ser frem til i 2016 med usikker bæven

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af