‘Westworld’, ‘Divorce’ og ‘Insecure’ bliver alle forlænget

‘Westworld’, ‘Divorce’ og ‘Insecure’ bliver alle forlænget

Efter lang tids snak om nedtur for dramaserierne i HBO’s gemakker har kabelkanalens efterårssatsninger givet pote. Og uanset om du har forelsket dig i Sarah Jessica Parker-comebacket ‘Divorce’, Issa Raes selvudleverende dramedy ‘Insecure’ eller robotternes vækkelse i den stort anlagte ‘Westworld’, er der nu mere at se frem til.

HBO har offentliggjort, at alle tre serier bliver fornyet med en anden sæson på ti afsnit. ‘Divorce’ og ‘Insecure’ vil allerede være klar med nye afsnit i 2017, hvor imod ‘Westworld’s anden ombæring måske først ser dagens lys i start 2018 på grund af seriens enormt omfattende produktion.

Forlængelsen af de tre serier kommer syv afsnit inde i deres første sæson, og det udgør en anderledes strategi fra HBO, der ellers hidtil har fornyet serierne ved sæsonstart. Det gjorde de blandt andet med kæmpesatsningen ‘Vinyl’, som de dog hurtigt tog af tegnebrættet efter en sløv modtagelse på første sæson. Og selvom ‘Westworld’ allerede fra start lokkede seere til, ville programchef Casey Bloys være sikker på seernes loyalitet.

»Jeg ville vente er par uger for at være sikker på, at seertallene forblev høje og klarede sig godt«, fortalte Bloys ved annonceringen og påpegede overordnet styrken ved HBO’s tre efterårssatsninger: »Alle tre har noget til fælles hos kritikerne, med publikum og kulturelt. De gør alle sammen præcis, hvad du vil have en serie skal, hvilket er at få fans op at køre«.

Læs mere: ’Westworld’ afsnit 7: Spørgsmålene hober sig op efter dyster og dæmonisk slutning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af