‘Billions’ sæson 2 er inspireret af Trump – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Donald Trump i Det Hvide Hus vil utvivlsomt påvirke Hollywood, hvilket Meryl Streeps tale til Golden Globe er et brandvarmt eksempel. Samtidig er der ingen tvivl om, den nye præsident vil påvirke mange film og serier på indholdssiden.

Brian Koppelman, David Levien og Andrew Ross Sorkinsrste sæson af ’Billions’ løb på HBO Nordic sidste år, og nu er traileren til anden sæson i luften. Her fortsætter magtkampen mellem den hårdføre statsanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) og børsmilliardæren Bobby Axelrod (Damian Lewis). Fokus bliver tilsyneladende lagt på Rhodes’ følelsesmæssige udvikling, mens Axelrod for alvor går til angreb på ham. 

Brian Koppelman har udtalt, at Trump og den nye tid med ham som præsident har inspireret holdet til at lave anden sæson, og det skal blive spændende at se, hvordan det vil blive afspejlet.

’Billions’ sæson 2 har premiere på HBO Nordic 20. februar.

Læs også: Anmeldelse af første sæson ‘Billions’ 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af