Mickey og Gus giver kærligheden en chance i anden sæson af Judd Apatows ‘Love’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dette års Valentines-dag stod ikke kun i sexlegetøjets og de erotiske dagbogsnotaters tegn, men hyldede også den svære kærlighed mellem en eksalkoholiker og en manuskriptforfatter i LA. I går lancerede Netflix nemlig teaser og premieredato på anden sæson af den Judd Apatow-producerede romcom-serie ‘Love’.

Den anmelderroste serie fra sidste år havde svært ved at brænde igennem som en af 2016’s helt store åbenbaringer, men måske vil anden sæson af Mickey og Gus’ kærlighedseventyr byde på mere end blot blødsøden romance og mild komik. Nu har de to hengivet sig til et virkeligt forhold til hinanden – den slags, hvor man kunne knalde andre, men vælger ikke at gøre det, som Mickey siger – og det giver selvfølgelig nye udfordringer for den kyniske Mickey (Gillian Jacobs) og den godvillige Gus (Paul Rust).

Hvordan Mickey tackler de potentielle tilbagefald, om hendes australske roomie Bertie (Claudia O’Doherty) kommer ud af sengen, og hvorvidt Gus virkelig har det sjovt på svampe, får vi svar på, når ‘Love’ sæson 2 rammer Netflix 10. marts.

Læs mere: Dengang Judd Apatow lærte mig at kaste dvd’er ud af vinduet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af