Se Pilou Asbæk over for Scarlett Johansson i ny trailer til ‘Ghost in the Shell’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Scarlett Johansson må igen og igen forholde sig til kritikken af, at hun i ‘Ghost in the Shell’ spiller en rolle, der i tegneserieforlægget var asiat.

Men skal vi lægge whitewashing-diskussionen lidt til side, er der grund til at lade sig forføre af den nye trailer til storfilmen, der ligner et heftigt møde mellem ‘The Matrix’, ‘Blade Runner’, ‘The Minority Report’, and then some.

Johansson spiller elitesoldats-cyborgen The Major, der bekæmper verdens farligste kriminelle, og som nu står over for en mere truende fjende end nogensinde før. Ved sin side har hun sin danske næsten-landsmand (Scarletts far kom fra Danmark) Pilou Asbæk, som ses i glimt et par gange i løbet af traileren. Også folk som Juliette Binoche, Michael Pitt og Takeshi Kitano er på rollelisten.

‘Ghost in the Shell’ er instrueret af Rupert Sanders (‘Snow White and the Huntsman’) og får dansk premiere 6. april.

Læs også: Interview med Pilou Asbæk – »At insistere på sit nærbillede over for Scarlett Johansson, er det mest hardcore politiske spil, jeg har oplevet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af