Det skal du streame i marts: Superkræfter, selvmord og klamme dyr

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Fleabag’

Fleabag prøver at lade som om, at alt er okay – selvom det hele ramler, og hendes liv består af en endeløs række af drukture, selvdestruktive one night-stands og akavede møder med sin nære familie.

Hun beskriver sine følelser direkte til kameraet i bedste Frank Underwood-stil, men man fornemmer, at facaden kan krakelere, hvert øjeblik det skal være.

Ideen til ’Fleabag’ fik Phoebe Waller-Bridge efter sit 10 minutters standup-show, som behandler samme problemer og tragedier som serien. Showet gav hende adgang til at udfolde karakteren i en serie, der er blevet særdeles godt modtaget – og vi kårede den da også som den tredjebedste serie hele sidste år på grund af dens bramfri britiske humor og de alvorligt eksistentielle lag, som gør den til en sjældent vægtig komedieserie.

Nu kan serien ses herhjemmefra, og der er ingen grund til at lade være.

Kan ses på Amazon Prime

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Iron Fist’

Med ‘Daredevil’, ’Jessica Jones’ og ’Luke Cage’ har Netflix haft stor succes i Marvel-universet. Og nu slutter den fjerde superhelt sig til flokken.

Alle formodede, at Danny Rand (Finn Jones, som spillede Loras Tyrell fra ’Games of Thrones’) døde som 10-årig i et flystyrt med sine forældre, men efter 15 år vender han tilbage til sin hjemby i forsøget på at vinde sin families storvirksomhed tilbage. Samtidig trues han af en ny fjende i byen, som tvinger ham til at bruge sine superkræfter.

Ikke ulig Batman er Danny Rand en kampsportstrænet rigmand – dog uden maske og kappe.

Premiere 17. marts på Netflix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Feud’

Jessica Lange og Susan Sarandon spiller de skuespillerlegender Joan Crawford og Bette Davis, der i 1962 indspillede Robert Aldrichs Oscar-nominerede thriller ’What Ever Happened to Baby Jane?’.

Med smukke kostumer, skulderpuder og fjer i håret iscenesætter ’Feud’ den virkelige historie om den intense splid mellem de to excentriske stjerner. Man følger dem både før, under og efter optagelserne og kommer ind under huden på kvinderne, der kæmpede om succes, berømmelse og anerkendelse.

Skaberen bag ’Glee’ og ‘American Horror Story’, Ryan Murphy, er blandt bagmændene, hvilket er noget, der ligner en garanti for en underholdende omgang drama.

Premiere 6. marts på HBO Nordic

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Crisis in Six Scenes’

Altid højproduktive Woody Allen lavede sidste år sin første tv-serie, og nu kan man endelig få adgang til den herhjemmefra på den nye tjeneste Amazon Prime.

På filmlærredet har han efterhånden overgivet sine hovedroller til andre (mestendels yngre) skuespillere, men her er han tilbage i fokus sammen med et stærkt hold af blandt andre John Magaro (’Carol’, ’The Big Short’), Miley Cyrus (!) og Elaine May (’Small Time Crooks’).

Handlingen er sat i en turbulent oprørstid i 60’ernes USA, hvor en uventet gæst (Cyrus) flytter ind hos en middelklassefamilie og vender op og ned på den trivielle dagligdag. Vi får selvironi, ateist-jokes og neuroser i vanlig Woody Allen-stil.

Premiere 24. marts på Amazon Prime

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Black-ish’ sæson 1 og 2

Efter at have skabt en god karriere i reklamebranchen og fået et fedt hus opdager Andre (Anthony Anderson), at han har opdraget sine sorte børn med en hvid middelklassementalitet – og det vil han nu rette op på. Andre er nemlig forbløffet over sine børn, der absolut ingenting ved om deres rødder og ikke har noget tilhørsforhold til de afrikanske traditioner. Hans søn kræver tilmed at få en bar mitzvah.

‘Black-ish’ er på nogle områder en traditionel sitcom, en slags moderne Cosby-show, men har alligevel fået stor ros for sin skarpe behandling af raceproblemetikker – i en hyggelig ramme. Anthony Anderson har været nomineret til både en Golden Globe og en Emmy for rollen, og også Tracee Ellis Ross, der spiller hans kone, har modtaget mange superlativer.

Kan ses på Viaplay

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’13 Reasons Why’

Netflix’ nye serie er baseret på Jay Ashers succesungdomsroman af samme navn. Den unge Clay Jensen (Dylan Minnette fra ’Let Me In’) forsøger at opklare, hvorfor hans skolekammerat og crush Hannah (skuespillerdebutanten Katherine Langford) har begået selvmord ud at det blå.

En dag kommer han hjem til en pakke, som indeholder kassettebånd, hvor Hannah har indspillet 13 årsager til sin pludselige afsked med livet. Og nu er der ikke andet for end at lytte til alle båndene for at finde ud af, hvad der skete.

’Spotlight’-instruktøren Tom McCarthy har instrueret to afsnit og også produceret teenagedramaet, hvilket forhåbentligt borger for en høj kvalitet.

Premiere 31. marts på Netflix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Hand of God’ sæson 2

Instruktøren bag ’Monster’s Ball’, ’Drageløberen’ og ’World War Z’, Marc Foster, er en af producerne bag Amazons serie ’Hand of God’, der kommer med anden og sidste sæson denne måned.

I ’Hand of God’ følger man den korrupte dommer Pernell Harris (Ron Perlman), der efter et sammenbrud begynder at høre Gud tale til sig. Og hvad gør man, når man begynder at høre stemmer og se ting, og lægerne ikke kan finde ud af, hvad der sker inde i ens hjerne? Man tager sagen i egen hånd.

Efter Pernell bliver dømt for et mord, skal han tage stilling til tro, mistro, familie, retssystemet og Gud.

Kan ses fra 10. marts på Amazon Prime

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’The Discovery’

Hvad der sker efter døden, er et spørgsmål, som menneskeheden altid har søgt svar på. Men tænk, hvis videnskaben faktisk kunne dokumentere, at der fandtes et liv efter det sidste åndedræt? Det er, hvad videnskabsmanden Thomas Harbor (Robert Redford) har gjort i ’The Discovery’, der er en Netflix-originalfilm.

Efter opdagelsen opstår der en voldsom bølge af selvmord i befolkningen, da alle vil vide, hvad der sker på den anden side. Thomas’ søn Will, spillet af ’How I met Your Mother’-stjernen Jason Segel, er derimod ikke helt overbevist om, at hans fars opdagelse passer. Og det hele bliver vendt op og ned, da han forelsker sig i den unge Isla (Rooney Mara, ’Her’), der har sine egne årsager til at forsøge sig med livet på den anden side.

Premiere 31. marts på Netlix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Animals’ sæson 2

I 70’erne var det tegnefilmen ’Fritz the Cat’ der provokerede, i 2014 kom Netflix’ ’BoJack Horseman’ om hesten med store eksistentielle problemer, og sidste år kunne HBO præsentere endnu en animationsfilm om dyr – endda dem af laveste rang i New York: Duerne, insekterne og rotterne.

Denne måned kommer anden sæson af Duplass-brødrenes sorthumoristiske animationserie ’Animals’, og vi er tilbage i det benhårde miljø, hvor kastesystemet og naturens fødekæde dominerer. Læs vores anmeldelse af sæson 1 her.

Kan ses fra 18. marts på HBO Nordic

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Love’ sæson 2

I første sæson af Judd Apatows ‘Love’ blev vi introduceret for den spirende manuskriptforfatter Gus (Paul Rust) og den alkoholiske og stofmisbrugende Mickey (Gillian Jacobs). Han er akavet, nørdet og godhjertet, hun er hans modsætning. Alligevel – eller måske netop derfor – forelsker de sig i hinanden.

I anden sæson forsøger de at give kærligheden en chance. Med et forhold af den slags, hvor man godt må knalde med andre, men vælger at lade være – som Mickey siger. Der er lagt op til store udfordringer pakket ind i uhøjtidelig komik.

Kan ses fra 10. marts på Netlix

Læs også: Det skal du se i biografen i marts: Casper og Franks comeback, Disney i liveaction og kontroversiel voldtægtsfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af