Ewan McGregor taler endelig (!) med sig selv i første officielle trailer for ‘Fargo’ sæson 3

Kabelkanalen FX og folkene bag deres seriesucces ‘Fargo’ har i den seneste tid sendt den ene 10 sekunders teaser ud efter den anden for at varme op til seriens tredje sæson. Først så vi for eksempel en usoigneret Ewan McGregor drikke kaffe, og senere fik vi præsenteret det overbevisende stjernecast.

Men efter lang tids små appetitvækkere er FX nu klar med den første officielle trailer. Og Noah Hawleys serie ser ud til at kunne holde det tårnhøje niveau.

Den nye trailer giver for første gang Ewan McGregor lov til at tale med sig selv i rollerne som både Ray og Emmit Stussy, der bliver sæsonens hovedpersoner. I årevis har den halvskaldede Ray beskyldt sin succesfulde bilsælger-bror for sin undergang, og i 2010 har han fået nok.

Sammen med kæresten Nikki (Mary Elizabeth Winstead) begiver Ray sig ud i småtyverier, og senere hen mord, hvilket får politibetjenten Gloria (Carrie Coon fra ‘The Leftovers’) op på dupperne. På sidelinjen står et fænomenalt cast bestående af blandt andre David Thewlis (‘Harry Potter’) som den grådige forretningsmand V.M. Vargas og Michael Stuhlbarg (‘A Serious Man’) som Emmits højre hånd.

‘Fargo’ sæson 3 får premiere på HBO Nordic den 20. april sammen med seriens to første sæsoner, der bliver tilgængelige på streamingtjenesten igen.

Læs mere: Rangering: De bedste gangstere i nyere tv-historie – fra ’The Sopranos’ til ’Fargo’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af