Patti Smith rådgiver Rooney Mara om kærligheden i nyt klip fra Terrence Malicks ‘Song To Song’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forleden blev det afsløret, at auteuren Terrence Malick har lokket så mange musikalske gæstestjerner med i sin nye musikfilm, ‘Song To Song’, at han har fundet det nødvendigt at klippe både Arcade Fire, Fleet Foxes og Christian Bale ud.

En af de musikere, der har undgået cuttet og altså optræder i ‘Song To Song’, er rockikonet Patti Smith, og i et nyt klip fra filmen får vi et indtryk af hendes (lille) rolle. Her rådgiver hun Rooney Maras rolle, sangskriveren Faye, om kærlighed og karriere med henvisning til sit eget ægteskab med den nu afdøde guitarist Fred Smith.

‘Song To Song’ får amerikansk premiere 17. marts.

Læs også: Ryan Gosling og Rooney Mara dyrker kærligheden og musikken i første trailer til Terrence Malicks’ stjernespækkede ‘Song To Song’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af