Sofia Coppolas guldpalmekandidat ‘The Beguiled’ har fået en nervepirrende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kirsten Dunst, Nicole Kidman og Elle Fanning er intet mindre end et kvindeligt powerhouse i ‘The Beguiled’. Som forstanderinde, lærer og studine på en pigeskole i 1864 bliver de alle dybt fascineret af en såret borgerkrigssoldats ankomst. Men selvom de måske savner opmærksomhed fra det maskuline køn, skal han ikke tro, at han kan snøre de stærke sydstatskvinder.

Sofia Coppolas nye film er blevet udtaget til Cannes-festivalen, der i år afholdes fra 17. til 28. maj og er med i kapløbet om den eftertragtede Guldpalme. ‘The Beguiled’ er ifølge Coppola selv hendes første genrefilm nogensinde, og noget tyder på, at  den 45-årige instruktør blomstrer op uden for sin comfort zone efter skuffelsen med ‘The Bling Ring’.

Læs også: Årtusindets 50 bedste udenlandske film – kåret af mere end 100 danske filmfolk

Læs mere: Sofia Coppola, Michael Haneke og Alejandro G. Iñárritu udtaget til Cannes – se hele festivalprogrammet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af