Se video: Mads Mikkelsen er helt cool i Cannes, mens Iñárritu og del Toro synger fødselsdagssang med maricahi-band

Se video: Mads Mikkelsen er helt cool i Cannes, mens Iñárritu og del Toro synger fødselsdagssang med maricahi-band
Foto: Kevin Winter / Getty Images

Filmfestivalen i Cannes er filmkunst med stort K, det er langsomme film om verdens forfærdelig tilstand – og så er det fest og verdensstjerner!

Det sidste kan man få syn for i denne video (husk lyd), der stammer fra en gallafest, der fandt sted i går, og som skulle markere Cannes-festivalens 70 årsfødselsdag.

Her kan man se Mads Mikkelsen – i midten uden hverken slips, butterfly eller blazerjakker, men med en drink i hånden – der står og ser cool ud, som kun han kan, mens der bliver sunget fødselsdagssang for festivalen rundt om ham.

Blandt sangfuglene ses den firedobbelte Oscar-vinder, instruktør Alejandro Gonzalez Iñárittu (’The Revenant’, ’Birdman’) – manden til højre for Mikkelsen med mørkt hår og butterfly – og Guillermo del Toro (’Pans labyrint) – manden uden slips med briller en gang længere til højre.

Længst til venstre kan kortvarigt skimtes endnu en sangglad mexicansk stjerne, nemlig skuespilleren Gael García Bernal (’Mozart in the Jungle’, ’Babel’)

Salma Hayek havde som gave medbragt det mexicanske mariachi-band, og det fik mange af festens deltagere til at bryde ud i spontan fødselsdags på flere sprog.

Læs også: Cannes-highlights dag 4: Kongerne af Cannes? Claes Bang og Kristen Stewart!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af