Tom Cruise bekræfter: ‘Top Gun 2’ kommer »helt sikkert til at ske«

Tom Cruise bekræfter: ‘Top Gun 2’ kommer »helt sikkert til at ske«

Længe har der svirret rygter om en efterfølger til 80’er-klassikeren ‘Top Gun’. Det startede med et diskret lille møde mellem filmens stjerne Tom Cruise og produceren Jerry Bruckheimer på settet til ‘Jack Reacher: Never Go Back’, og nu er det sikkert og vist: ‘Top Gun 2’ er på vej!

I et interview med det australske morgenshow ‘Sunrise’ fik Cruise drejet fokusset væk fra sin kommende film ‘The Mummy’, da han for første gang offentligt kunne bekræfte ‘Top Gun 2’. »Det sker. Det kommer helt sikkert til at ske« forsikrer han smilende de forfjamskede værter. Og så lover Cruise ovenikøbet, at optagelserne vil gå i gang inden for et år.

Den originale film, som de fleste vil huske for en ung Cruise, militærpiloter i hobetal og en homoerotisk understrøm, blev instrueret af Tony Scott, der gik bort i 2013. Der er derfor ikke en oplagt instruktør på tapetet til efterfølgeren, men mon ikke Bruckheimer og Cruise kan finde nogen, der tør løfte denne actionromance til nye højder. Udover Cruise i hovedrollen som Maverick har Val Kilmer helt tilbage i 2015 bekræftet, at han er blevet tilbudt at gentage rollen som rivalen Iceman.

Om og hvornår ‘Top Gun 2’ vil tage vejret fra os, må vi endnu vente på svar om.

Læs mere: Tom Cruise vækker onde kræfter til live i ny trailer til ‘The Mummy’-reboot

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af