Trailer: Bong Joon-ho’s ‘Okja’ ligner et uimodståeligt miks af økoeventyr og monsterfilm

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af de titler, Soundvenues filmredaktør glæder sig mest til på årets igangværende Cannes-filmfestival er sydkoreanske Bong Joon-Ho’s fantasifulde fabel ‘Okja’, hvis første lange trailer netop er frigivet.

‘Okja’ har skabt røre i den sydfranske auteurandedam ved at være en ud af to Netflix-producerede film i festivalens hovedkonkurrence der ikke får biografdistribution, men i stedet lanceres direkte på streamningtjenesten senere i år. Et provokerende film-faux-pas set med mange mere traditionsbundne filmfolks øjne – deriblandt også Cannes-juryformand Pedro Almodóvar.

Dén polemik skal dog ikke abstrahere fra at ‘Okja’ efter traileren at dømme tegner til at blive en sprudlende seværdig filmoplevelse fra manden bag blandt andre ‘The Host’ og ‘Snowpiercer’, der her skaber en art økoeventyr med et enormt griselignende væsen, den titulære Okja, i centrum.

Okja efterstræbes af en multinational virksomhed med den ondsindede Lucy Mirando i front (Tilda Swinton, som ligeledes medvirkede i ‘Snowpiercer’), og så er det ellers op til dyrets lille menneskeven Mija (Seo-Hyun Ahn) og en venligsindet aktivist (Paul Dano) at redde Okja fra at ende som verdens største flæskesteg i køledisken.

Med på løjerne er også Jake Gyllenhaal, Steven Yeun (‘Lost) og Lily Collins.

Læs også: De 10 film, vi glæder os mest til på Cannes-filmfestivalen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af