Kilder: ‘Justice League’ bliver Ben Afflecks sidste film som Batman

Kilder: ‘Justice League’ bliver Ben Afflecks sidste film som Batman

Opdatering: Ben Affleck har ifølge Deadline i et interview på Comic-Con afvist, at han er utilfreds i rollen som Batman. »Batman er den mest cool fucking rolle i alle universer. Jeg glæder mig helt vildt«, udtalte Affleck blandt andet, uden dog at forholde sig konkret til rygtet om, at han er på ud af franchisen.

Rygterne har længe svirpet i vinden som et par rastløse flagermusevinger, men det har indtil nu været usikkert, om Ben Affleck virkelig ville vinke farvel til sin Batman-rolle og samarbejdet med Warner Bros.

Nu tyder alt dog på, at vi snart må tage afsked med Batfleck. En kilde med kendskab til forholdet imellem Affleck, Warner Bros.-chef Toby Emmerich og instruktøren af den kommende ‘The Batman’, Matt Reeves, har udtalt til The Hollywood Reporter, at filmselskabet er i færd med at sluse Affleck ud af universet. Affleck har angiveligt haft et anstrengt forhold til franchisen, siden hans dobbelte rolle som skuespiller og instruktør i ‘Batman V Superman’ resulterede i en lunken modtagelse af filmen.

Hvis vi kan stole på kilden, bliver ‘Justice League’ altså den sidste film med Ben Affleck i den ikoniske rolle, imens Warner Bros. går på jagt efter et nyt ansigt til den kommende ‘The Batman’.

‘Justice League’ rammer biograferne til november.

Læs også: Batflecks superheltehold gør klar til kamp i ny trailer for ‘Justice League’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af