Netflix tager tykt pis på true crime-genren (og sig selv) med ny serie – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et vigtigt led i Netflix’ vej mod et regulært streaminghegemoni har været true-crime-genren. Serien ’Making A Murderer’ blev en kæmpesucces, og siden har de blandt andet fulgt op med ’The Keepers’ og den danskproducerede ’Amanda Knox’, der er nomineret til to Emmys i år.

Traileren til den nye komedieserie, ’American Vandal’, går i modsat retning og tager let og elegant pis på den populære genre. Serien, der udkommer i otte afsnit af 30 minutter, følger highschool-eleven Dylan Maxwell, der, på bedste true-crime-vis, bliver uskyldigt dømt for vandalisme og bortvist fra sin skole.

Der er da også god grund til at mistænke Maxwell, da der bliver tegnet store pikkemænd på 27 biler parkeret foran skolen  ̶  alle betegner ham trods alt som »a known dick-drawer«.

Beviserne er overvældende, men en gruppe af Maxwells skolekammerater er overbeviste om hans uskyld og indleder dermed en omfattende efterforskning af graffiti-tissemændene. Sagen eskalerer hurtigt, og snart flyttes fokus fra det mandlige kønslem til hele det amerikanske retssystems integritet.

’American Vandal’ får premiere på Netflix 15. september og kunne meget vel blive et af efterårets store komediehit. Det er Dan Perrault, der er en af hovedmændene bag de populære ’Honest Trailers’, og Tony Yacenda, der har stået bag musikvideoerne til komedierapperen Lil Dickys Pillow Talking, der er medskabere på serien.

Læs også: Emmy-nomineringer: ‘Westworld’ og SNL er topscorere – ‘Stranger Things’ og ‘The Handmaid’s Tale’ følger efter

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af