‘Fucking Åmål’-instruktør laver HBO Nordics første originalserie

‘Fucking Åmål’-instruktør laver HBO Nordics første originalserie
Instruktør og manuskriptforfatter Lukas Moodysson.

HBO Nordic følger i slipstrømmen på Netflix og giver sig i kast med originalt og regionalt indhold. Tidligere har vi kunnet berette, at de har sat en serieopfølger til ‘Pelle Erobreren’ i udvikling med Per Fly og Rasmus Heisterberg i front. Men tjenestens første skandinaviske serie til at se dagens lys bliver svensk.

Serien hedder ‘Gösta’ og skrives og instrueres af den anerkendte svenske instruktør Lukas Moodysson, som er bagmanden til svenske nyklassikere som ‘Fucking Åmål’, ‘Lilja 4-Ever’, ‘Tilsammans’ og ‘Vi er de bedste’.

»Jeg er utrolig glad for, at jeg nu skal lave min egen tv-serie. Serien er en blanding af komedie og Dostojevskij. Så sjov som muligt og så alvorlig som muligt«, udtaler Moodysson i en pressemeddelelse.

Serien handler om børnepsykologen Gösta, der flytter til en lille flække i Småland, hvor han har fået sit første job. Her lejer han en hytte ude i skoven, mens han tilstræber sig at være verdens flinkeste menneske og hjælpe alle omkring ham – en mission, der viser sig at have sine ups and downs.

Gösta bliver indspillet i starten af 2018 og forventes at få premiere på streamingtjenesten året efter.

Læs også: HBO Nordic og Netflix vil lave de danske serier, som DR ikke tør

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af