Ashley Judd om Harvey Weinstein: »Jeg elsker dig, og jeg forstår, at du er syg og lider«

Ashley Judd om Harvey Weinstein: »Jeg elsker dig, og jeg forstår, at du er syg og lider«
Ashley Judd i 'Twin Peaks: The Return'.

I går gav Ashley Judd sit første interview, efter hun, som en af de første, stod frem offentligt og anklagede Harvey Weinstein for sexchikane.

Judd startede interviewet på Good Morning America med at hylde de 60 kvinder, der er stået frem med anklager mod filmproduceren. Derefter kom hun med denne besked til den skandaleramte producer, som blandt andet er anklaget for voldtægt:

»Jeg elsker dig, og jeg forstår, at du er syg og lider, men der er også hjælp for en fyr som dig, og det er op til dig at opsøge den«.

Om sit skæbnesvangre møde fortæller Judd, at hun blev helt dårlig, da Weinstein fortalte hende, at de skulle holde deres forretningsmøde på hans hotelværelse.

»Jeg fik ingen advarsel. Jeg havde en forretningsaftale. Det er hans mønster for seksuel prædation«, fortæller Judd, der ikke anede, at mødet bare var producerens påskud for at være alene med hende.

Adspurgt om hun mener, at Weinstein skal gå i fængsel, udtaler skuespillerinden: »Hvis han er en voldtægtsmand, skal han absolut i fængsel«.

Judd er samtidig håbefuld på producerens vegne:

»Jeg mener, der er håb og hjælp for alle. Det er nødt til at være den passende hjælp, og der er nødt til at være en dybtfølt forståelse fra sexforbryderens side om, at det, de gjorde, var forkert og kriminelt«.

Læs også: Harvey Weinstein sagsøger sit tidligere firma

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af