Ben Affleck imødekommer for første gang kritikken af ‘Batman v Superman’

Ben Affleck imødekommer for første gang kritikken af ‘Batman v Superman’
Ben Affleck i 'Batman v Superman'.

‘Batman v Superman’ er utvivlsomt en af de film, der fik flest tæsk sidste år. Den var topscorer ved Razzie Awards, hvor den vandt den lidet attraktive pris for værste fortsættelse, og så har den en sørgelig score på 27 procent på Rotten Tomatoes.

Siden da har Ben Affleck forsvaret filmen, der blev den mest indtjenende nogensinde i hans karriere. Ikke desto mindre er der bred enighed om, at ‘Batman v Superman’ var et flop. Og nu er Batfleck altså klar til at imødegå kritikken.

»Jeg kan godt forstå folk, der sagde, at den var for mørk, eller at den stod uden for den gængse tone i tidligere Batman-historier. Og jeg synes, det er en fair kritik«, udtaler skuespilleren til Empire.

Meget kunne tyde på, at DCEU er nået frem til den samme erkendelse. Med de mere morsomme trailere til ‘Justice League’ ser det i hvert fald ud til, at DCEU har valgt at gå væk fra deres meget mørke, Zack Snyder-definerede superhelteunivers og i stedet konkurrere med Marvel på udebane.

Det er da også Joss Whedon (‘The Avengers’), der er blevet hevet ind for at færdiggøre ‘Justice League’, efter, Zack Snyder måtte trække sig.

‘Justice League’ får premiere 16. november.

Læs også: Tidlig version af ’Justice League’ var efter sigende »ubærlig«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af