’Men In Black’ er tilbage i 2019 – men uden Will Smith og Tommy Lee Jones

’Men In Black’ er tilbage i 2019 – men uden Will Smith og Tommy Lee Jones
Tommy Lee Jones og Will Smith i den første 'Men In Black' fra 1997

I 1997 landede Barry Sonnenfelds ’Men In Black’, og med dens blanding af science fiction, action og en god portion humor indtjente den 589 millioner dollars. Den cementerede Will Smiths status som megastjerne med en tilhørende catchy temasang og gjorde den aldrende karakterskuespiller Tommy Lee Jones til en blockbuster-leading man.

De to efterfølgere af svingende kvalitet genfandt aldrig charmen fra 90’er-filmen, og man troede, at det sidste kapitel for franchisen var skrevet. Det er det på sin vis også – i hvert fald i den inkarnation, vi kender.

For Deadline rapporterer, at Sony Pictures har fastsat et ’Men In Black’-spinoff til premiere 17. maj 2019, hvor hverken Smith, Lee Jones eller Sonnenfeld vender tilbage. Matt Holloway og Art Marcum, der selv har svinget mellem det gode (’Iron Man’) og det elendige (’Transformers: The Last Knight’), skriver manuskriptet.

Der er endnu ikke offentliggjort instruktør eller skuespillere, men filmens producenter Walter F. Parkes og Laurie MacDonald samt executive producer Steven Spielberg har samtaler med mulige instruktøremner.

Og frygt ej: Det vanvittige crossover, hvor Channing Tatum og Jonah Hills undercoverbetjente fra ’21 Jump Street’ havner i sorte suits og leger intergalaktiske bussemænd med dødbringende våben som den bitte noisy cricket, er stadigvæk under udarbejdelse.

Læs også: Vi rangerer: Will Smiths bedste og værste præstationer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af