Kevin James skal erstatte Kevin Spacey på ‘House of Cards’, mener 26.000 online-underskrivere

Kevin James skal erstatte Kevin Spacey på ‘House of Cards’, mener 26.000 online-underskrivere
Kevin James i 'Kongen af Queens'.

‘House of Cards’ fremtid svæver stadig hen i det uvisse, efter Kevin Spacey blev fyret fra serien over weekenden. Produktionen er sat i bero, men det helt store spørgsmål er, om Netflix er villig til at dumpe deres flagskibsserie i kølvandet på skandalen. Det mener vi bestemt, de bør, men den kommercielle faktor trækker muligvis for meget i streaminggiganten.

Mere sandsynligt er det nok, at Netflix finder en måde at redde det synkende skib på, som ikke indbefatter Kevin Spacey. Men ligegyldigt om det bliver en spin off-serie eller bekostelige omskrivninger, så har Netflix lidt et stort tab.

Et alternativt bud på, hvordan Netflix bør løse sit dilemma, kommer fra Robbie Pyma. Hun har startet en online underskriftindsamling for at få Kevin Spacey udskiftet med Kevin James (‘Kongen af Queens’).

Hun forklarer blandt andet, at udskiftningen kan »løfte ‘House of Cards’ til en globalt højtelsket franchise som ‘Game of Thrones’«. På lidt over et døgn har hun fået op mod 26.000 underskrifter.

Læs også: Netflix bortvisker enhver rest af Kevin Spacey fra sitet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af