Mark Wahlberg donerer sin millionløn for ‘All the Money in the World’ til Time’s Up-bevægelsen

Mark Wahlberg donerer sin millionløn for ‘All the Money in the World’ til Time’s Up-bevægelsen
Michelle Williams og Mark Wahlberg i 'All the Money in the World'

Mark Wahlbergs krav om en enorm millionløn for sine genindspilninger til Ridley Scotts ‘All the Money in the World’, mod hans medspiller Michelle Williams beskedne løn på $1000, har den seneste uge trukket mange overskrifter.

I sidste uge kom det frem, at Wahlberg havde pumpet prisen op for sine genindspilninger ved at true med ikke at godkende Christopher Plummer som erstatning for Kevin Spacey, hvilket mest af alt har fået den i forvejen latterligt rige Wahlberg til at fremstå temmelig selvisk og pengegrisk – ironisk taget filmens tema i betragtning om den pengegale Getty-rigmand.

For at råde bod på sit omdømme har Wahlberg nu offentliggjort et statement, hvori han forklarer, at han vil donere de 1,5 millioner dollars, han fik for sine reshoots, til Time’s Up-bevægelsen, der netop kæmper for ligeløn og -rettigheder for arbejdende kvinder, i sin medspiller Michelle Williams’ navn. Herudover har Wahlbergs agentbureau, WME, doneret yderligere 500.000 dollars til Time’s Up.

Wahlberg skriver blandt andet, at »det er en påmindelse om, at os, der har indflydelse, har en forpligtelse til at udfordre uretfærdigheder, herunder også lønskellet mellem mænd og kvinder«.

Michelle Williams har kommenteret på Wahlbergs beslutning og kalder det en af de mest skelsættende dage i sit liv.

»I dag handler ikke om mig. Mine medsøstre stod ved min side og stod op for mig, mine aktivistiske venner lærte mig at bruge min stemme, og de mest magtfulde mænd lyttede og reagerede. Hvis vi virkelig vil have en lige verden, kræver det lige handlinger og ofringer. I dag er en af de mest skelsættende dage i mit liv på grund af Mark Wahlberg, WME og det fællesskab mellem kvinder og mænd, der deler denne bedrift.«

Til slutter sender Williams en hilsen til Anthony Rapp, som er en af de skuespillere, der har meldt Kevin Spacey for seksuelle krænkelser: »For alle de skuldre, du har stået på – nu står vi på dine.«

Læs også: Christopher Plummer gør en fremragende Spacey i ny trailer til ‘All the Money in the World’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af