Christopher Plummer er en fremragende Kevin Spacey i ny trailer til ‘All the Money in the World’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kevin Spaceys krænkelsesskandale har haft konsekvenser for ‘House of Cards’, men så sandelig også for Ridley Scotts ‘All the Money In the World’. Helt uhørt valgte man at klippe Spacey ud af filmen i 11. time og erstatte ham med den væsentligt ældre Christopher Plummer til rollen som John Paul Getty.

Ekstraoptagelserne med Plummer begyndte den 20. november, og allerede nu har man den første trailer klar til filmen. Det ligner held i uheld at få den 87-årige skuespillegende til rollen. Han falder langt mere naturligt ind med Michelle Williams og Mark Wahlberg i den biografiske fortælling end Kevin Spaceys mange proteser som den aldrende Getty.

‘All the Money in the World’ handler om oliemogulen Jean Paul Getty, hvis barnebarn og arving John bliver kidnappet i 1973, hvorefter en løsesum på 17 millioner dollars bliver forlangt. Det starter intense forhandlinger mellem Getty-familien og kidnapperne, men også uroligheder på olieimperiets interne linjer.

‘All the Money In the World’ er sat til premiere herhjemme den 25. januar, og meget tyder på, at Ridley Scott når at have den færdig til deadline, hvilket vil sige amerikansk premiere før jul.

Læs også: Christopher Plummer om Kevin Spacey-erstatning: »Hvad kan jeg gøre? Jeg har fået rollen«

Soundvenue præsenterer: Paul Thomas Andersons mesterlige gennembrud ved sjælden biografvisning 14. december – 20 års-jubilæum på ‘Boogie Nights’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af